Πληρωμές και αποστολές

 

 

Με τη λήψη της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας θα έρθει το συντομότερο δυνατόν σε επαφή μαζί σας για την τελική επιβεβαίωση. Για το λόγο αυτό μην παραλείψετε να μας δώσετε τα ακριβή στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση).

 

 

Αποστολή με αντικαταβολή

 

Η αποστολή με αντικαταβολή είναι ο κύριος τρόπος αποστολής και πληρωμής που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Σε περίπτωση που προτιμάτε κάποιον άλλο τρόπο πληρωμής (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κλπ), παρακαλώ ενημερώστε μας σχετικά όταν θα σας καλέσουμε για την τελική επιβεβαίωση.

 

Το κόστος της αποστολής με αντικαταβολή είναι 5€. Για αγορές άνω των 60€, η αποστολή είναι δωρεάν. Για μεγάλα δέματα βάρους άνω των 6kg, θα συνεννοηθούμε περαιτέρω μαζί σας για τον καταλληλότερο τρόπο αποστολής και μεταφοράς.

 

 

Παραλαβή από το κατάστημα

 

Σε περίπτωση επιλογής παραλαβής των εμπορευμάτων απο το κατάστημα, μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου. Το φυσικό κατάστημα το χρησιμοποιούμε ως έκθεση και ως σημείο παραλαβής των εμπορευμάτων, έχει όμως διαφορετική οντότητα από το ηλεκτρονικό. Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα δε συνεπάγεται ότι είναι διαθέσιμο και στο φυσικό κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να δείτε από κοντά κάποιο προϊόν, καλό θα ήταν πριν μας επισκεφθείτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητά του συγκεκριμένου προϊόντος στο φυσικό κατάστημα.